06:49:40 AM GMT

Regisztráció üzemorvosként/foglalkozásorvosként

Üzemorvosként/foglalkozásorvosként ön gyorsan regisztrálhat adatbázisunkban néhány egyszerű lépésben. Hogy miért érdemes regisztrálnia, arról a lap oldalán olvashat részletesebben. Regisztrálni a kötelezően kitöltendő adatok megadása után a Regisztrálás gombra kattintva tud. A Regisztrálás gombra kattintva ön elfogadja az oldal Felhasználási feltételeit. Minél több mezőt tölt ki a nem kötelezően megadandó adatok közül, annál könnyebben megtalálják önt leendő megbízói.

Az oldalon többféle lehetősége van regisztrációra. Minden üzemorvosként működő orvos/vállalkozás számára ingyenes a regisztráció és a megjelenés a portálon. Amennyiben azonban azt szeretné, hogy a portálon kereső érdeklődők számára a találati listák elején jelenjen meg neve és vállalkozása, úgy lehetősége van kiemelt hirdetőként történő regisztrációra. A kiemelt hirdetőként történő regisztráció éves díja nettó 9.900.- Ft. Az oldalon a regisztrált szolgáltatók véletlenszerű sorrendben jelennek meg. Kiemelt hirdetőként Önnek lehetősége van az adott megye találati listájának élén szerepelni. Az oldalon a munkáltatók egy ajánlatkérő űrlap segítségével kérhetnek gyorsan és egyszerűen egyszerre több szolgáltatótól is ajánlatot, megjelölve hogy mely területről (megye, megyék, országos) kérik be az ajánlatokat. A kiemelt hirdetőként történő regisztráció révén ön az oldalon ajánlatot kérő valamennyi munkáltató ajánlatkérését IS megkapja, amely az ön működési területét jelölte meg ajánlatkéréskor. Ezen nagyon kedvező hirdetési díjak mellett ön biztosíthatja akár havi nettó 825.- Ft-ért az ön szolgáltatásának kiemelt internetes jelenlétét. Gondolja csak el, ha akár csak 1-2 munkavállalóval, vagy munkáltatói megbízással bővül az ellátotti köre, már megkereste az éves kiemelt regisztráció díját!

A regisztrációt követően önnek az éves díjat a Pharmamed Communications Bt. Budapest Banknál vezetett 10104459-06552100-01003009 számú bankszámlájára kell elutalnia, vagy befizetnie egy Budapest Bank fiókban. A kényelmesebb regisztráció miatt folyamatban van a bankkártyás fizetés lehetőségének megteremtése is. A regisztrációs díj bankszámlánkra érkezése után aktiváljuk a regisztrációját és listázzuk az oldalon, ezt követően Ön 12 hónapon keresztül használhatja oldalunk szolgáltatásait. Az aktiválásról e-mailben kap értesítést, a számlát postai úton küldjük meg.

Regisztrációjának aktiválása után a megadott Felhasználónév és Jelszó használatával az oldal jobb felső sarkában található Bejelentkezés ikonra kattintva tud belépni a saját oldalára, melyet a Felhasználási feltételekben foglaltak szerint szabadon alakíthat
Több telephely felvitelének igénye esetén egyedi regisztrációs díjat számítunk. Ezen igényét jelezze az info@netuzemorvos.hu e-mail címen elérhetőségeinek megadásával.

Figyelem!

Előfordulhat, hogy a regisztrációt visszaigazoló e-mail a Spam, vagy Levélszemét mappába kerül, ezért ha pár percen belül nem érkezik meg az e-mail, kérem ellenőrizze fenti mappákat a levelezőrendszerében.
A regisztrációs folyamat során összesen 2 db emailt fog kapni.

  • 1. levél: Ez a levél fogja tartalmazni, hogy milyen felhasználói névvel és jelszóval regisztrált a portálon. Érdemes elmenteni ezt a levelet a későbbiekre, ha esetleg elfelejtené ezeket az azonosítókat!
  • 2. levél: Az ebben lévő linkre kattintva ellenőrizzük, hogy valós e-mail címet adott-e meg regisztrációkor. Ezt a levelet nem kell elmentenie, mert a benne található link csak egyszer érvényes.
  A *-al jelölt adatok megadása kötelező, a többi kitöltése ajánlott.
 
Ön itt: Üzemorvosok
1234