06:49:40 AM GMT

Hiba
  • XML Parsing Error at 2:32. Error 76: Mismatched tag

Felhasználási feltételek

  • PDF

Általános Szerződési Feltételek

A netuzemorvos.HU portált (netuzemorvos.hu, a továbbiakban: portál) a Pharmamed Communications Bt., (4400 Nyíregyháza, Ady Endre u. 34/B., a továbbiakban: Szolgáltató) működteti.

Tájékoztatjuk, hogy a netuzemorvos.hu portálon történő regisztráció elindításával jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) automatikusan az Ön és a megjelenési felületet biztosító Pharmamed Communications Bt. (Szolgáltató) között kötött szerződés részévé válnak. A portálon történő regisztrációt jelen ÁSZF feltételeinek megismerését és maradéktalan elfogadását követően indítson.  A regisztráció elindításával a jelen ÁSZF valamennyi rendelkezését a Szolgáltató elfogadottnak tekinti.
Tájékoztatjuk, hogy a 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő  szolgáltatások egyes kérdéseiről (továbbiakban: Ek. tv.) rendelkezései szerint az Ön és a Pharmamed Communications Bt. között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül.
Az oldal működésével, regisztrációs és listázási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a netuzemorvos.hu oldal ügyfélszolgálata áll rendelkezésre.

Szolgáltató adatai:

Pharmamed Communications Bt.
4400 Nyíregyháza, Ady Endre u. 34/B.
ügyvezető: dr. Soós Zoltán
Adószám: 21473085-2-15
Cégjegyzékszám: 15-06-093789
Ügyfélszolgálat elérhetősége: (42) 460-202, vagy (30) 9522750 (munkanapokon 8-18 óráig)
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

1. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a Pharmamed Communications Bt., aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. A Szolgáltató a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át. A portál egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfájlokat helyezünk el az Ön számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről Ön a Szolgáltatótól nem kap további értesítést. Az adatfájlok a portál egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfájlok a Szolgáltatóhoz kerülnek. Az adatfájlok kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A portálra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófájl készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a Szolgáltató kizárólag a portál fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófájl egyes esetekben személyes adatnak minősülhet. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Szolgáltató megsemmisíti.

2. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a Szolgáltató minden kártérítési felelősséget kizár.

3. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában a Szolgáltató szellemi alkotása. A Szolgáltató által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.
 
4. A portálon található foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső tartalma kizárólag az abban szereplő személyekkel foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásaik igénybevétele céljából történő kapcsolatfelvételre szolgál. Ettől eltérő célra a foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső adatait felhasználni tilos, így továbbközlésük sem megengedett. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltató kereső adatait a Felhasználó kizárólag az erre a célra a Weboldalon kialakított adatlapon keresztül töltheti le.

5. A portál tartalma semmilyen esetben nem minősül orvosi tanácsadásnak, azt a Szolgáltató csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

6. A regisztrációs díj befizetését követően a regisztrált tag lehetőséget kap szolgáltatásainak  bemutatására. A szolgáltató adatlapjának megszerkesztése a regisztrált felhasználó feladatat. Egyes esetekben ebben kérésre segítséget nyújtunk. A portálon történő regisztrációval ön megrendeli az oldal szolgáltatásait a regisztrációs folyamat során megjelölt tartalommal és feltételekkel. A regisztráció véglegesítésével felek közt távollévők közötti szerződés jön létre, melynek következtében a portál üzemeltetője jogosult a regisztrált hirdető megjelölt számlázási nevére és címére a regisztráció során megjelölt szolgáltatási csomag díját kiállítani. A regisztrált hirdető ezt követően 12 hónapon keresztül jogosult a portál megrendelt szolgáltatásainak használatára. A regisztrált hirdetőnek a regisztráció véglegesítését követően fizetési  kötelezettsége áll fenn, annak a számla beérkezésének időpontjától függetlenül nincs halasztó hatálya.

7. A regisztrált hirdető a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A regisztrált hirdető az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a szolgáltatást megrendelte.

8. A portál letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Szolgáltató kizárja.

9. A portálon található külső hivatkozások (a netuzemorvos.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a Szolgáltató befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a Szolgáltató törli vagy módosítja.

10. A Szolgáltató fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

Módosítás dátuma: 2011. december 22. csütörtök, 15:05

Ön itt: Felhasználási feltételek
1234